IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие: Иън Сомърхолдър и Ники Рийд очакват второто си дете

10 януари 2023 14 40

Бившият на Нина Добрев вече е баща на дъщеричка Бодхи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд започват 2023 година по невероятен начин – с новината, че семейството им се уголемява.

В началото на седмицата двойката обяви в социалните мрежи, че очаква второто си дете. 44-годишният актьор от „Дневниците на вампира“ сподели снимка на 34-годишната си съпруга, която държи 5-годишната им дъщеря Бодхи с една ръка, а с другата прегръща наедрялото си коремче. Кадърът е направена на фона на прекрасна зеленина, а Рийд носи дълга червена рокля без ръкави, която чудесно описва тялото ѝ и по никакъв начин не крие бременността.

„Всичко, което исках като малко момче, е да имам голямо семейство. Благодаря ти, Ник, че ми даваш този подарък. Рунд втори, да започваме. Благодаря, благодаря на този прекрасен човек, че ми подарява живот и любов, че е най-прекрасната майка и работи усърдно, за да сбъдне всичките ми мечти!“, написа Сомърхолдър под снимката. Оказва се, че той самият е бил зад камерата и допълва, че дълго време не е могъл да повярва каква красива гледка се разкрива пред обектива му.

Споделяйки същата снимка в своя профил в Instagram, Ники Рийд изрази благодарност за бременността си и вълнението от предстоящото раждане. „2023 ще празнуваме живота. Години на мечти, желания и молитви за този момент. Толкова много любов. Какъв подарък“, написа тя. Допълни, че има определени граници, когато става въпрос за споделяне на информация за деца в социалните мрежи, така че е благодарна на феновете, че уважават нейните разбирания и я подкрепят в изборите ѝ.

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се ожениха през 2015 година, а две години по-късно се появи и първородната им дъщеричка Бодхи. И тогава двамата криеха бременността до последно, споделяйки щастливата новина само няколко месеца преди раждането. Съдейки по снимката на Ники, най-вероятно семейството е предприело същата тактика, като актрисата изглежда да се намира в доста напреднала бременност.

Въпреки че са известни по целия свят и често споделят свои снимки в социалните мрежи, Ники и Йън решиха да отгледат детето си далеч от светлината на прожекторите. До момента те не са показвали лицето на дъщеря си, нито са забелязвани с нея на разходка из големите градове. Вместо това, актьорите избраха да живеят извън Лос Анджелис или Ню Йорк, заменяйки ги с просторна и зелена ферма, където дъщеря им да има свободата да си играе.

Иън Сомърхолдър с любовно писмо към Ники Рийд

„Вампирите“ Иън Сомърхолдър и Пол Уесли с нов съвместен проект

„Магическо е. Това е начинът, по който трябва да се случват нещата“, казва Сомърхолдър за живота на семейството извън големия град. По думите му, хората трябва все по-често да излизат сред природата, да прекарват повече време с други хора и да общуват, особено след двугодишната изолация.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари